Pieniška avižų košė su vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pieniška avižų košė su vaisiais


INGREDIENTAI:

Stiklinė avižų drubsnių,
250 ml pieno,
1/2 stiklinės grietinėlės (20 proc.),
vanilės ankštis,
vaisių,
šaukštas rudojo cukraus,
šaukštas sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Užpilkite avižų drubsnius grietinėle ir pienu, įberkite druskos ir virkite vis pamaišydami 5 minutes. Dėl aromato būtinai įdėkite vanilės ankštį. Kol verda avižų košė, paimkite bet kokių vaisių - obuolių, kriaušių, persikų, slyvų, nektarinų, abrikosų. Luobelės nenulupkite, tik pašalinkite vaisių sėklalizdžius ar kauliukus ir vaisius supjaustykite.

Keptuvėje ar troškintuve pašildykite sviestą ir rudąjį cukrų, sudėkite supjaustytus vaisius ir maišykite porą minučių, kol jie karamelizuosis. Sirupas turi būti tąsus. Tuo metu košė jau turi būti paruošta. Sudėkite košę į lėkštę, ant viršaus dėkite vaisius ir apliekite sirupu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668