Lydeka su keptų žuvų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lydeka su keptų žuvų įdaru


INGREDIENTAI:

1.5 kg lydeka,
300 g jūrinių lydekų, lašišų ir menkių filė,
2-3 riekelės batono,
100 ml pieno,
200 g lašinukų,
3 šaukštai kviečių gemalų,
šaukštas krakmolo,
šaukštas miltų,
2 kiaušiniai,
2-3 šaukšteliai druskos,
žuvų prieskonių,
krapų,
Viduržemio jūros žolelių,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Lydeką nuskuskite nenupjovę galvos, išdarinėkite, nunerkite odą. Iš mėsos išrinkite kaulus, sumalkite su piene mirkytu batonu ir lašinukais. Į šią masę suberkite kviečių gemalus, krakmolą, miltus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir prieskonių.

Kitų žuvų filė pabarstykite prieskoniais, apvoliokite kiaušinio plakinyje bei miltuose ir truputį apkepkite aliejuje.Į lydekos odą klokite sluoksnį faršo, o ant jo sudėkite apkeptas žuvis. Ant viršaus vėl dėkite faršo. Prikimštą žuvį užsiūkite ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668