500 g kiaulienos nugarinės,
2 svogūnai,
150 g kietojo sūrio,
morka,
2 šaukštai grietinės,
po ryšelį šviežių krapų ir
petražolių,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Įtrinkite mėsą druska ir pipirais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite aliejuje. Smulkiai supjaustykite žalumynus, sumaišykite ir pabarstykite jais mėsą. Ant viršaus dėkite keptų svogūnų ir tarkuoto sūrio, suvyniokite suktinukus ir apsukite juos siūlais arba "susekite" mediniais smeigtukais, kad neiširtų.
Suktinukus apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje. Atskirai keptuvėje pakepkite smulkiai supjaustytą svogūną ir morką, įdėkite grietinės pagal skonį ir pasūdykite. Į padažą sudėkite suktinukus, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 30 minučių ant silpnos ugnies.