Trinta prancūziška sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta prancūziška sriuba


INGREDIENTAI:

200 g vištienos,
10 g petražolių,
10 g morkų,
10 g svogūnų,
10 g miltų,
15 g sviesto,
60 g grietinėlės,
0,5 kiaušinio trynio,
10 g špinatų,
20 g pomidorų,
20 g šparaginių pupelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Vištieną kartu su svogūnais išvirti, sumalti ir pertrinti. Mėsą užpilti baltuoju Bešamel padažu, sultiniu ir pasūdyti. Sudėti pjaustytus špinatus, pomidorų skilteles be plėvelės, išvirtas šparagines pupeles ir viską užvirti. Nuėmus nuo ugnies paskaninti sviestu. Atskirai patiekti skrebučius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668