5 kg kiaulienos,
1/2 kopūsto,
2 morkos,
didelis svogūnas,
maltų juodųjų pipirų,
2 virti kiaušiniai,
100 ml pieno,
miltų,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite plonais gabalėliais ir išmuškite. Pagaminkite įdarą: keptuvėje augaliniame aliejuje patroškinkite smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir šiaudeliais supjaustytą kopūstą, pagardinkite druska ir pipirais, dar šiek tiek pašlakstykite actu (jeigu mėgstate).
Išdėliokite kiaulienos gabalėlius, pasūdykite, pabarstykite pipirais, prieskoniais (abi puses) ir dėkite ant kiekvieno gabalėlio įdaro. Tada susukite suktinukus, pavoliokite juos miltuose, merkite į tešlą (suplakite kiaušinius, įpilkite pieno, pasūdykite, įberkite pipirų ir miltų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos).
Dėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu. Jeigu mėsa išmušta ne itin plonai, suktinukus dar patroškinkite.