4 gabalėliai mėsos filė,
2 kiaušiniai,
50 g džiovintų baravykų,
žalumynų,
vidutinio dydžio svogūnas,
šaukštas miltų,
česnako skiltelė,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti,
šaukštas grietinėlės.
GAMINIMAS:
Mėsos filė plonai supjaustykite ir gerai išmuškite. Mėsą pamarinuokite su mėgstamais prieskoniais arba tiesiog pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palaikykite valandą kitą. Džiovintus baravykus užpilkite vandeniu ir pavirkite 3-5 minutes. Grybus išimkite iš vandens, o jų nuoviro jokiu būdu neišpilkite.
Paimkite šiek tiek grybų ir juos supjaustykite kubeliais. Kiaušinius pasūdykite, išplakite, įberkite truputį žalumynų ir grybų. Omletą iškepkite iš abiejų pusių. Ant gabalėlio išmuštos mėsos dėkite gabalėlį omleto ir stipriai susukite. Kepkite įvyniotus į foliją (kaip parašyta straipsnyje).
Padažui svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, likusius grybus - taip pat. Nedideliame aliejaus kiekyje apkepkite svogūnus, suberkite grybus ir viską šiek tiek patroškinkite. Įberkite miltų ir gerai išmaišykite, kol jie tolygiai pasiskirstys. Supilkite grybų nuovirą ir likusias mėsos sultis.
Kai padažas ims tirštėti, suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus. Po penkių minučių supilkite grietinėlę ir troškinkite dar penkias minutes. Suktinukus sudėkite į kepimo formą, užpilkite padažu, uždenkite folija ir pašaukite į orkaitę 15-20 minučių.