6 šaukštai medaus,
po šaukštelį įvairių prieskonių: cinamonų, gvazdikėlių, imbierų, muskatų,
3 šaukštai sviesto,
4 kiaušinių tryniai,
4 šaukštai grietinės,
2 pakeliai kepimo miltelių,
3 stiklinės miltų.
Papuošimui:
200 g juodojo šokolado,
100 g baltojo šokolado,
konditerinių saldainiukų.
GAMINIMAS:
Pakaitinkite medų su prieskoniais. Tada įmaišykite sviestą. Kai masė šiek tiek atvės, įmaišykite trynius, grietinę ir kepimo miltelius. Suberkite miltus ir išmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Ją sukrėskite į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.
Kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Atvėsusį meduolį aptepkite ištirpintu juoduoju šokoladu. Kai jis sustings, apipilkite ištirpinto baltojo šokolado juostelėmis ir pabarstykite konditeriniais saldainiukais.