Meduolis su šokolado glajumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meduolis su šokolado glajumi


INGREDIENTAI:

6 šaukštai medaus,
po šaukštelį įvairių prieskonių: cinamonų, gvazdikėlių, imbierų, muskatų,
3 šaukštai sviesto,
4 kiaušinių tryniai,
4 šaukštai grietinės,
2 pakeliai kepimo miltelių,
3 stiklinės miltų.

Papuošimui:
200 g juodojo šokolado,
100 g baltojo šokolado,
konditerinių saldainiukų.


GAMINIMAS:

Pakaitinkite medų su prieskoniais. Tada įmaišykite sviestą. Kai masė šiek tiek atvės, įmaišykite trynius, grietinę ir kepimo miltelius. Suberkite miltus ir išmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Ją sukrėskite į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.

Kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Atvėsusį meduolį aptepkite ištirpintu juoduoju šokoladu. Kai jis sustings, apipilkite ištirpinto baltojo šokolado juostelėmis ir pabarstykite konditeriniais saldainiukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668