Pertepti sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pertepti sausainiai


INGREDIENTAI:

200 g sviesto arba margarino,
125 cukraus,
300 g miltų,
100 g maltų graikinių riešutų,
1 šaukštelio malto cinamono,
slyvų džemo arba tirštos uogienės,
75 g miltelinio cukraus,
2 šaukštų amareto,
50 g graikinių riešutų puselių.


GAMINIMAS:

Margariną ištrinkite su cukrumi iki putų, suberkite miltus, riešutus bei cinamoną ir suminkykite vienalytę minkštą tešlą. Dėkite ją 1 val. į šaldytuvą. Tada iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir išspauskite pusmėnulio formos sausainėlius. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min., kol gražiai pagels.

Skardoje ataušinkite ir plačiu peiliu atsargiai išimkite iš jos. Patepus uogienę, sulipdykite po du pusmėnuliukus. Miltelinį cukrų išmaišykite su likeriu, šiuo glajumi patepkite sausainėlių paviršių ir priklijuokite po graikinio riešuto puselę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668