Traškios karpių juostelės su saldžiarūgščiu padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Traškios karpių juostelės su saldžiarūgščiu padažu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

300 g karpių filė,
truputis sojų padažo,
citrininių pipirų,
aliejaus.

Tešlai:
1.5 stiklinės kvietinių miltų,
0.5 stiklinės kukurūzų miltų,
300 ml labai šalto gazuoto vandens,
truputis jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Padažui:
100 ml ananasų sulčių,
2 česnakų skiltelės,
0.5 citrinos sultys,
3 šaukštai sojų padažo,
šaukštas medaus,
2 šaukštai pomidorų padažo,
šaukštelis krakmolo.

GAMINIMAS:

Karpių filė supjaustykite plonomis juostelėmis, apšlakstykite sojų padažu, citrininiais pipirais ir palikite 20-30 min. Paruoškite padažą: į nedidelį puodą supilkite ananasų sultis, jas užvirinkite. Į karštas sultis suberkite smulkiai supjaustytą česnaką, išspauskite citriną, supilkite sojų padažą, sudėkite medų, pomidorų padažą ir viską gerai išmaišykite.

Įberkite krakmolo, kad padažas būtų tirštas. Tada sumaišykite tempuros tešlą, joje apvoliokite kiekvieną žuvies gabaliuką ir virkite įkaitintame aliejuje apie 2 min. iš abiejų pusių. Patiekite su ryžiais ir saldžiarūgščiu padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668