Nekeptas maskarponės pyragas su šokoladu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nekeptas maskarponės pyragas su šokoladu


INGREDIENTAI:

Pagrindui:
pakelis sausainių,
100 g lydyto sviesto.

Viršutiniam sluoksniui:
300 g baltojo šokolado,
200 ml 35 proc. plakamosios grietinėlės,
300 g maskarponės,
cukraus pudros,
šviežių arba trintų uogų.


GAMINIMAS:

Smulkintuvu sutrinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir paspauskite. Pagrindą palaikykite šaldytuve. Šokoladą susmulkinkite.

Puode įkaitinkite grietinėlę, suberkite šokoladą ir maišydami ištirpinkite. Šį mišinį išplakite su maskarpone, sukrėskite ant pyrago pagrindo ir palikite stingti šaldytuve ne mažiau kaip 7 val. Papuoškite cukraus pudra ir uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668