Pyragėliai su aviena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragėliai su aviena


INGREDIENTAI:

200 g avienos filė,
2-3 svogūnų galvutės,
100 g kietojo sūrio,
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
žalumynų (petražolių, krapų, bazilikų),
1-2 česnakų skiltelės,
kiaušinio trynys.


GAMINIMAS:

Įdarui: neriebią avieną smulkiai sukapokite ir nuolat maišydami pakepkite keptuvėje maždaug 5 minutes. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir šiek tiek pakepkite. Nukaiskite. Apibarstykite mėsą smulkintais žalumynais ir česnakais. Viską gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu atidėkite į šalį.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į atvėsusį mėsos įdarą, išmaišykite. Iškočiokite 3-4 mm storio tešlos lakštą. Supjaustykite 15-20 cm ilgio ir 4-5 cm pločio juostelėmis. Į juostelių vidurį dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Delnu truputį suplokite. Palaikykite pyragėlius apie 15 min., tada patepkite tryniu ir 20 min. pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668