Triušis,
1 kg bulvių,
0.5 kg obuolių (geriau kietų, žalių),
100 ml grietinės,
2 vidutinio dydžio svogūno galvutės,
majonezo,
druskos,
kario,
maltų imbierų.
GAMINIMAS:
Kepimo formą išklokite folija. Ant jos išdėliokite gabalėliais supjaustytą triušieną. Mėsą apdėkite ritinėliais supjaustytomis bulvėmis. Ant jų - svogūnų žiedus. Pasūdykite, pabarstykite prieskoniais.
Paskutinis sluoksnis - obuolių gabalėliai. Užpilkite grietine. Kad nebūtų taip kaloringa, grietinę galima pakeisti 200-300 ml pieno. Ant viršaus užpilkite truputį majonezo. Viską uždenkite folija ir pašaukite 40-60 min. į iki 200-220 laipsnių įkaitintą orkaitę.