Žuvis paryžietiškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis paryžietiškai


INGREDIENTAI:

Plekšnės arba lašišos filė (6 gabaliukai po 75-100 g),
2,5 šaukštelio druskos,
0,5 šaukštelio maltų pipirų,
4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai susmulkintų svogūnų,
250 g grybų (geriausiai baltųjų arba pievagrybių),
2 šaukštai kvietinių miltų,
stiklinė grietinės,
3 šaukštai susmulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Žuvies filė įtrinti druska ir pipirais. Įdėti į formeles. Keptuvėje išlydyti sviestą ir 5 minutes jame kepinti svogūnus bei grybus. Nenuėmus keptuvės nuo ugnies įberti miltus, likusią druską ir pipirus bei silpna srovele supilti grietinę. Maišyti kol sutirštės. Masę išpilstyti į formeles ir 30 minučių kepti karštoje orkaitėje (190°C).

Prieš patiekiant peiliu atskirti žuvį nuo formeles sienelių, atsargiai perdėti į lėkštę ir apibarstyti petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668