4 porcijos:
700 g lašišos filė, be odos ir kaulų,
2 valg. š. alyvuogių aliejaus,
druska,
pipirai.
Mangų salotos:
1 mangas,
2 raudoni čili pipirai,
šviežia kalendra,
4 valg. š. aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus,
3 valg. š. žaliosios citrinos sulčių,
druska,
pipirai.
GAMINIMAS:
Pradėkite nuo mangų salotų. Supjaustykite mango vaisių smulkiais gabaliukais, čili pipirus suraikykite plonomis riekelėmis, sudėkite kalendros lapus ir sumaišykite mango salotas su likusiais ingredientais.
Paskaninkite druska ir pipirais bei leiskite pastovėti, kol ruošite lašišą. Supjaustykite lašišą į keturias dalis. Patepkite lašišos gabalus alyvuogių aliejumi ir kelias minutes apkepkite iš kiekvienos pusės. Pagardinkite druska, pipirais. Patiekite šviežiai keptą lašišą su mangų salotomis.