Lašiša, kepta ant grotelių su mangais, čili pipirais, žaliąja citrina ir kalendra receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša, kepta ant grotelių su mangais, čili pipirais, žaliąja citrina ir kalendra


INGREDIENTAI:

4 porcijos:
700 g lašišos filė, be odos ir kaulų,
2 valg. š. alyvuogių aliejaus,
druska,
pipirai.

Mangų salotos:
1 mangas,
2 raudoni čili pipirai,
šviežia kalendra,
4 valg. š. aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus,
3 valg. š. žaliosios citrinos sulčių,
druska,
pipirai.


GAMINIMAS:

Pradėkite nuo mangų salotų. Supjaustykite mango vaisių smulkiais gabaliukais, čili pipirus suraikykite plonomis riekelėmis, sudėkite kalendros lapus ir sumaišykite mango salotas su likusiais ingredientais.

Paskaninkite druska ir pipirais bei leiskite pastovėti, kol ruošite lašišą. Supjaustykite lašišą į keturias dalis. Patepkite lašišos gabalus alyvuogių aliejumi ir kelias minutes apkepkite iš kiekvienos pusės. Pagardinkite druska, pipirais. Patiekite šviežiai keptą lašišą su mangų salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668