Lašiša su pievagrybiais ir makaronais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša su pievagrybiais ir makaronais


INGREDIENTAI:

4 porcijos:
600 g lašišos filė be odos ir kaulų,
4 porcijos makaronų,
100 g stambiai pjaustytos šoninės,
8 pievagrybiai, supjaustyti griežinėliais,
300 g "crėme fraiche" kremo,
1 skiltelė trinto česnako,
druska,
stambiai malti pipirai.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių karščio. Supjaustykite lašišos filė į keturias dalis ir iš vienos pusės gausiai pabarstykite juodaisiais pipirais. Lengvai apkepkite keptuvėje, pipirais apibarstyta puse žemyn. Pagardinkite druska ir dėkite į kepimo skardą, išklotą sviestiniu popieriumi. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 min.

Kol lašiša kepa, išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Pakepinkite šoninę ir pievagrybių gabalėlius keptuvėje, kol lengvai paruduos. Sumaišykite šoninę ir pievagrybius su virtais makaronais, pridėkite "crėme fraiche" ir atsargiai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir česnaku. Patiekite lašišą su makaronais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668