Krevetės pieno padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės pieno padaže


INGREDIENTAI:

500 g krevečių,
2 svogūnai,
2 šaukštai sviesto,
stiklinė pieno,
pipirų.


GAMINIMAS:

Krevetes gerai išplauti, užpilti pasūdytu vandeniu ir išvirti. Paruošti pieno padažą: svogūnus smulkiai supjaustyti ir šiek tiek apkepinti. Karštu vandeniu užpilti miltus ir, nuolat maišant, įdėti svogūnus. Įmesti sviestą ir pavirti ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Likus 2-3 minutėms suberti druską ir pipirus.

Paruoštu padažu užpilti krevetes ir dar kartą viską užvirti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668