Glaistyti medaus sausainiai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Glaistyti medaus sausainiai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
130 g medaus,
380 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
130 g sviesto,
100 g rudojo cukraus,
kiaušinis,
imbiero,
kardamono,
maltų gvazdikėlių,
cinamono pagal skonį.

Papuošti:
200 g miltelinio cukraus,
30 ml citrinų sulčių,
maistinių dažų pagal skonį.

GAMINIMAS:

Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais ir pagardinkite prieskoniais. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi. Tada supilkite lydytą medų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Abi mases sumaišykite ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min. Paskui plonai iškočiokite ir supjaustykite įvairiomis formelėmis. Tuomet dėkite į kepimo indą ir kepkite apie 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus.

Paskui palikite atvėsti. Visus papuošti skirtus ingredientus sumaišykite. Sausainius papuoškite gauta mase. Kepdami sausainius sugaišite apie 1.5 valandos savo laiko.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668