Bulvių ir porų tirštsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir porų tirštsriubė


INGREDIENTAI:

450 g bulvių,
didelis poras,
800 ml daržovių sultinio,
45 ml grietinėlės,
sviesto kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
čiobrelių,
laurų lapų,
petražolių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite ir susmulkinkite. Porą taip pat susmulkinkite, pagardinkite prieskoniais, smulkintais žalumynais ir kepkite ant silpnos ugnies apie 5 min. Tada suberkite bulves ir dar pagardinkite prieskoniais.

Paskui supilkite sultinį ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs. Tuomet uždengus troškinkite dar apie 20 min., kol bulvės suminkštės. Tada išimkite laurų lapus, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir sutrinkite. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668