400 g vidinės filė be sausgyslės,
400 g saulėje džiovintų pomidorų "Pesto" padažo,
100 g naminių lakštinių,
10 g alyvuogių aliejaus,
3 lapelių šviežio baziliko,
prieskonių mišinio "Pesto basilico".
Padažui:
20 g lazdyno riešutų,
200 g grietinėlės,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną marinuokite apie 20 min. su "Pesto basiliko" prieskoniais bei alyvuogių aliejumi. Pamarinuotą vištieną gausiai aptepkite saulėje džiovintų pomidorų "Pesto" padažu, vyniokite į naminių lakštinių lakštus ir trumpam apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje.
Apkepus ritinėlius 5 minutėms pašaukite į garinę orkaitę. Padažui: keptuvėje paskrudinkite lazdyno riešutus ir juos sumalkite. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir maltus lazdyno riešutus, virkite 5 minutes, pagardinkite druska bei maltaisiais pipirais.