4 stiklinės kvietinių miltų,
0.5 pakelio margarino,
kiaušinis,
1 kg varškės,
6-7 svogūnai,
maltų juodųjų pipirų,
šaukštelis druskos,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Miltus išsijokite į indą, ant viršaus užtarkuokite šaltą margariną ir pirštais sutrinkite su miltais. Tuomet įmuškite kiaušinį ir užmaišykite tešlą (po truputį supilkite 3/4 stiklinės vandens). Tuo metu, kai ruoškite įdarą, tešlą padėkite į šaldytuvą. Varškę sutrinkite su druska, negailėdami pagardinkite pipirais (kad būtų juntamas jų skonis).
Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite arba labai smulkiai supjaustykite (labai svarbu, kad svogūnai būtų supjaustyti kuo smulkiau, ir jokiu būdu nesumažinkite jų kiekio; dėl svogūnų čeburekai bus labai sultingi ir įdaras skoniu primins mėsą). Susmulkintus svogūnus gerai sumaišykite su paruošta varške.
Išimkite tešlą iš šaldytuvo, atpjaukite gabalėlį ir iškočiokite "dešrą". Ją padalykite į kelias dalis. Kiekvieną iš jų labai plonai iškočiokite. Ant tešlos paplotėlių dėkite po kupiną šaukštą įdaro (negailėkite), juos perlenkite ir gerai užspauskite kraštus. Tai galima padaryti su šakute. Čeburekus kepkite gerai įkaitintame aliejuje.