Spalvinga daržovių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spalvinga daržovių sriuba


INGREDIENTAI:

Cukinija,
2-3 skirtingų spalvų paprikos,
šaukštas ryžių,
2 morkos,
2 bulvės,
2-3 laurų lapai,
2 pomidorai,
1/4 stiklinės aliejaus,
druskos,
pipirų,
prieskonių,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Nedidelę cukiniją supjaustykite kubeliais. Pašalinkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas pusžiedžiais. Taip pat supjaustykite bulves ir morkas, sietelyje nuplaukite ryžius. Viską sudėkite į puodą, įmeskite laurų lapų, įpilkite aliejaus, vandens ir pastatykite virti.

Po 15 minučių daržovės suminkštės. Tuomet supjaustykite kubeliais pomidorus ir sudėkite į sriubą: virkite dar 3 minutes, pagardinę druska, pipirais, kotokiais prieskoniais. Prieš patiekdami įberkite į sriubą pjaustytų žalumynų, pagardinkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668