2 lakštai sluoksniuotos mielinės tešlos,
nedidelis kopūstas,
3-4 šaukštai sviesto,
šviežių krapų,
3-4 kietai virti kiaušiniai,
žalias kiaušinis,
druskos.
GAMINIMAS:
Kopūstą smulkiai supjaustykite ir su sviestu troškinkite apie 30 minučių, kol suminkštės. Neapkepkite. Kubeliais supjaustykite virtus kiaušinius, smulkiai sukapokite krapus. Pravėsusius kopūstus sumaišykite su kiaušiniais ir krapais, šiek tiek pasūdykite.
Į kepimo skardą ar formą paklokite tešlos lakštą ir ant jo išdėliokite įdarą, palikdami šiek tiek vietos prie kraštų. Užklokite antru laktu ir sutvirtinkite kraštus. Pyragą aptepkite lengvai išplaktu kiaušiniu. Pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-45 minutes.