Lęšių garnyras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lęšių garnyras


INGREDIENTAI:

Stiklinė geltonųjų arba žaliųjų lęšių,
2 stiklinės vandens,
svogūnas,
6 skiltelės česnakų,
aitriosios paprikos pagal skonį,
4 šaukštai nerafinuoto aliejaus,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Lęšius užpilkite verdančiu vandeniu, pakaitinkite iki virimo ir ant mažos ugnies virkite 30 minučių (kol susigers visas vanduo). Kol lęšiai verda, nuvalykite ir supjaustykite svogūną ir česnakus, pakepkite aliejuje, kol taps skaidrūs, įmeskite aitriosios paprikos (galite džiovintos) ir viską sudėkite į paruoštus lęšius.

Išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių ant išjungtos viryklės. Į stalą karštutėlius lęšius patiekite kaip garnyrą arba kaip atskirą patiekalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668