400 g vištų širdelių,
150 g lęšių,
2 svogūnai,
300 g morkų (marinuotų korėjietiškų),
ryšelis krapų,
3 šaukštai obuolių acto,
majonezo,
maltų juodųjų pipirų,
česnakų,
druskos,
vandens.
GAMINIMAS:
Lęšius nuplaukite, virkite maždaug 15 minučių (geriau šiek tiek neišvirę, nei pervirę). Suverskite lęšius į sietelį ir nuvarvinkite. Svogūnus nuvalykite, supjaustykite šiaudeliais ir nuplikykite verdančiu vandeniu, kad nebūtų kartūs, įpilkite į svogūnus acto, išmaišykite ir palikite marinuotis.
Širdeles nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais (išilgai per pusę, po to išilgai dar į 3-4 dalis). Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepkite širdeles pamažu maišydami 10-15 minučių. Kepdami įberkite druskos, pipirų, džiovintų česnakų.
Nuplaukite ir supjaustykite krapus. Nuvarvinkite svogūnus. Visas sudedamąsias dalis - lęšius, širdeles, svogūnus, morkas ir krapus - sudėkite į dubenį, atvėsinkite ir pagardinkite majonezu.