Veršienos eskalopai su sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos eskalopai su sūriu


INGREDIENTAI:

4 veršienos eskalopai,
40 g sviesto,
30 g konjako,
0,5 šaukštelio pipirų,
100 g grietinės,
50 g sūrio (rokforo),
50 g riešutų,
druskos.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinti ir pakepinti jame eskalopus. Sūrį susmulkinti šakute, į gautą masę po truputį supilti grietinę, pipirus ir išmaišyti. Eskalopus įdėti į pusdubenį ir laikyti šiltai.

Keturis riešutus atidėti, likusius sumalti. Į kaistuvą įpilti konjaką, sumaišyti su sviestu, kuriame buvo kepama mėsa, pašildyti ir uždegti. Po to supilti grietinę su sūriu ir 1 minutę plakti nenukeliant kaistuvo nuo stiprios ugnies. Įberti maltus riešutus, patikrinti, ar pakanka druskos ir pipirų. Šiuo padažu užpilti eskalopus ir kiekvieną jų papuošti riešutu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668