Azijietiškai kepta višta receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Azijietiškai kepta višta


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

Vidutinio dydžio višta,
gabalėlis šviežio imbiero šaknies,
5-7 česnakų skiltelės,
žalioji citrina,
pusė citrinos,
šaukštelis druskos,
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
2 šaukšteliai cukraus,
2 šaukštai sojų padažo,
šaukštas alyvuogių aliejaus.

GAMINIMAS:

Imbierą smulkiai sutarkuokite, česnakus smulkiai sukapokite. Iš citrinų išspauskite sultis. Dideliame inde sumaišykite imbierus, česnakus, citrinų sultis, druską, pipirus, cukrų, sojų padažą ir alyvuogių aliejų. Į marinatą dėkite nuplautą ir nusausintą vištą ir uždenkite dangčiu.

Marinuokite 1-2 val. kambario temperatūroje arba 4-12 val. šaldytuve. Marinatą nupilkite. Dėkite vištą krūtinėle į viršų į karščiui atsparų indą ir pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug valandai.

Prabėgus pusei kepimo laiko kas 15 min. vištą apšlakstykite susidariusiomis sultimis. Jeigu vištos paviršius pradės labai stipriai skrusti, galima ją apdengti folija. Iškepusią vištą itraukite ir orkaitės ir palikite 10 min. kambario temperatūroje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668