Omletas su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omletas su daržovėmis


INGREDIENTAI:

3 porai,
raudona saldžioji paprika,
saujelė šaldytų šparaginių pupelių,
200 g kumpio,
šaukštas sviesto,
6 kiaušiniai,
50 ml grietinėlės,
3 česnako skiltelės,
150 g riebaus varškės sūrio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
keli švieži bazilikų lapeliai.


GAMINIMAS:

Česnakus nulupkite, sutraiškykite ir pakepinkite šaukšte sviesto. Pomidorus nuplaukite, įpjovus viršūnėles, nuplikykite verdančiu vandeniu ir, nulupus odeles, supjaustykite griežinėliais. Pakepinus, iki suminkštės ir išgaruos skystis, suberkite atšildytas ir gerai nuvarvintas šparagines pupeles. Kaitinkite labai trumpai, kad nepakeistų spalvos.

Papriką perpjaukite, išvalykite ir supjaustykite kubeliais. Į kitą keptuvę berkite kumpio kubelius, apskrudusius išgriebkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite paprikas. Visas keptas daržoves ir kumpio gabalėlius sukrėskite į dubenį, pagal skonį berkite druskos, pipirų, kapotų bazilikų.

Varškės sūrį sutarkuokite stambia trintuve. Elektriniu plakikliu iki vientisumo išplakite kiaušinius su grietinėle, sumaišykite su varškės sūriu, pagal skonį pasūdykite. Daržoves su kumpiu sukrėskite į riebalais pateptą keptuvę, užpilkite kiaušinių plakinį. Keptuvę pašaukite į grilio režimu veikiančią įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 min. Tiekite su mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668