Perlinių kruopų košė su daržovėmis ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Perlinių kruopų košė su daržovėmis ir grybais


INGREDIENTAI:

2 stiklinės perlinių kruopų,
2 morkos,
2 svogūnai,
300-400 g pievagrybių,
alyvuogių aliejaus,
druskos,
bazilikų,
čiobrelių,
rozmarinų,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Perlines kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir, įbėrę druskos, virkite maždaug 2 valandas. Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite su alyvuogių aliejumi. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas stambiai sutarkuokite ir apkepkite. Patikrinkite, ar išvirė perlinės kruopos, jei reikia, nupilkite vandenį.

Ugnį sumažinkite, į puodą sudėkite apkeptus pievagrybius, morkas ir svogūnus. Įberkite prieskonių ir kruopščiai išmaišykite. Puodo nenukelkite nuo ugnies, kol skystis visiškai išgaruos. Išjunkite viryklę, puodą uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668