Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis ir vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis ir vištiena


INGREDIENTAI:

0.5 stiklinės perlinių kruopų,
500 g vištienos,
150 g raugintų agurkų,
0.5 stiklinės agurkų sūrymo,
2 bulvės,
svogūnas,
morka,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
30 g aliejaus,
žalumynų,
1-2 šaukštai pomidorų pastos.


GAMINIMAS:

Vištieną nuplaukite ir sudėkite į puodą, užpilkite 2 l šalto vandens ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, nugraibykite putas ir virkite maždaug 20 minučių. Tuo metu bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Perlines kruopas gerai nuplaukite.

Į verdančią vištieną sudėkite kruopas, bulves ir virkite dar 20 minučių ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Nuvalykite morką ir svogūną. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką - plonais šiaudeliais. Kubeliais supjaustykite ir raugintus agurkus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, sudėkite morkas ir svogūnus.

Kepkite ant vidutiniškai kaitrios ugnies 3-4 minutes vis pamaišydami. Po to sudėkite agurkus ir troškinkite maždaug 2 minutes. Tuomet įdėkite pomidorų pastos ir gerai išmaišykite. Į puodą suverskite keptuvės turinį, supilkite agurkų sūrymą, įberkite druskos, pipirų ir virkite 10 minučių uždengę dangčiu ant mažos ugnies.

Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą prieš pat išjungdami viryklę. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668