Keptuvėje keptas karpis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptuvėje keptas karpis


INGREDIENTAI:

Karpis,
česnakų,
miltų,
druskos,
aliejaus,
žuvų prieskonių.


GAMINIMAS:

Žuvį nuvalykite, nupjaukite galvą, pašalinkite vidurius, išplaukite. Skersai stuburo ir uodegos dalyje aštriu peiliu padarykite įpjovas iki kaulo kas 0.7-1 cm. Taip perpjausite ir visus smulkius kaulelius. Paruoštą žuvį pabarstykite druska, prieskoniais - žuvų ar kitais mėgstamais, įtrinkite česnakais ir apvoliokite miltuose.

Atminkite, kad česnakai gali pridegti. Nedidelę žuvį kepkite visą, o stambią supjaustykite gabalais. Karpį geriau kepkite tolygiai kaistančioje keptuvėje su storu dugnu ir sienelėmis. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdėkite žuvį ir apkepkite, kol susidarys graži auksinė plutelę, apverskite ir kai kiek apskrus ir kita pusė, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu, kad žuvis iškeptų tolygiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668