Keptuvėje keptas karpis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptuvėje keptas karpis


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Karpis,
česnakų,
miltų,
druskos,
aliejaus,
žuvų prieskonių.

GAMINIMAS:

Žuvį nuvalykite, nupjaukite galvą, pašalinkite vidurius, išplaukite. Skersai stuburo ir uodegos dalyje aštriu peiliu padarykite įpjovas iki kaulo kas 0.7-1 cm. Taip perpjausite ir visus smulkius kaulelius. Paruoštą žuvį pabarstykite druska, prieskoniais - žuvų ar kitais mėgstamais, įtrinkite česnakais ir apvoliokite miltuose.

Atminkite, kad česnakai gali pridegti. Nedidelę žuvį kepkite visą, o stambią supjaustykite gabalais. Karpį geriau kepkite tolygiai kaistančioje keptuvėje su storu dugnu ir sienelėmis. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdėkite žuvį ir apkepkite, kol susidarys graži auksinė plutelę, apverskite ir kai kiek apskrus ir kita pusė, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu, kad žuvis iškeptų tolygiai.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668