Raugintais kopūstais įdaryta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintais kopūstais įdaryta antis


INGREDIENTAI:

Antis,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Įdarui:
500 g raugintų kopūstų,
200 g obuolių,
100 g spanguolių,
50 g cukraus.

Padažui:
200 g spanguolių,
100 g cukraus,
500 ml vandens,
1-2 šaukštai krakmolo.


GAMINIMAS:

Antį apibarstykite druska, pipirais ir palikite per naktį šaldytuve. Įdaro sudedamąsias dalis gerai išmaišykite ir įdarykite antį. Įdarytą antį pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 1-1.5 valandos.

Antį kas 20 minučių apliekite išsilydžiusiais riebalais. Kai antis pasidengs gražia auksine plutele, orkaitę išjunkite. Paruoškite padažą: spanguoles sutrinkite su cukrumi, supilkite vandenį ir virkite, kol liks 1/2 tūrio, tuomet nukoškite per sietelį ir įmaišykite krakmolą, kad padažas sutirštėtų. Antį patiekite su spanguolių padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668