400 g raugintų kopūstų,
2 bulvės,
svogūnas,
200 g "Medžiotojų" dešrelių,
400 g savo sultyse marinuotų pomidorų,
šaukštas cukraus,
šaukštas sviesto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, supjaustykite ir 20 minučių virkite litre pasūdyto vandens, Tuomet nukelkite puodą nuo ugnies ir bulves, nenupylę nuoviro, sutrinkite. Kopūstus ir svogūną susmulkinkite. Dešreles supjaustykite ir pakepkite su sviestu 3 minutes.
Tada sudėkite į puodą su bulvių koše ir keptuvėje 6 minutes pakepkite kopūstus su svogūnais. Juos taip pat sudėkite į puodą. Pastatykite puodą ant ugnies, išmaišykite ir virkite 5 minutes. Sudėkite sumaigytus pomidorus, įberkite cukraus, druskos, pipirų. Virkite 10 minučių ir iškart patiekite į stalą.