Troškinta kiauliena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta kiauliena


INGREDIENTAI:

1,5 kg kiaulienos (geriausiai tinka užpakalinių kojų mėsa),
50 g taukų,
6 vidutinio dydžio svogūnai,
4 skiltelės česnako,
šaukštas miltų,
15 g džiovintų grybų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Džiovintus grybus nuplauti, užpilti stikline vandens ir pusvalandį pamirkyti. Mėsą supjaustyti griežinėliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, o kai šie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol šie apskrus.

Į keptuvę suberti nusunktus grybus, pridėti česnako, druskos, pipirų, žalumynų, o taip pat mėsą, įpilti pro marlę prakoštą vandenį, kuriame mirko grybai, ir 2 val. troškinti ant silpnos ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668