1,5 kg kiaulienos (geriausiai tinka užpakalinių kojų mėsa),
50 g taukų,
6 vidutinio dydžio svogūnai,
4 skiltelės česnako,
šaukštas miltų,
15 g džiovintų grybų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti stikline vandens ir pusvalandį pamirkyti. Mėsą supjaustyti griežinėliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, o kai šie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol šie apskrus.
Į keptuvę suberti nusunktus grybus, pridėti česnako, druskos, pipirų, žalumynų, o taip pat mėsą, įpilti pro marlę prakoštą vandenį, kuriame mirko grybai, ir 2 val. troškinti ant silpnos ugnies.