Drebučiai su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Drebučiai su krevetėmis


INGREDIENTAI:

700 ml žuvų sultinio,
2 šaukštai želatinos,
20 g sūdytų krevečių,
2 virti kiaušiniai,
1.5 stiklinės konservuotų žirnelių,
3 virtos morkos,
apvirtų brokolių.


GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkinkite stiklinėje sultinio, pašildykite, kol ištirps, ir sumaišykite su visu sultiniu. Į formą įpilkite keletą šaukštų sultinio. Kai jis sustings, dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, krevetes, brokolius, šiek tiek gėlytėmis pjaustytų morkų ir vėl užpilkite trupučiu sultinio.

Tada pagaminkite morkų sluoksnį. Likusias morkas sutarkuokite, uždėkite ant drebučių ir užpilkite sultiniu. Kai šis sluoksnis sustings, sudėkite žirnelius ir taip pat užpilkite sultiniu. 2-4 val. drebučius laikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668