700 ml žuvų sultinio,
2 šaukštai želatinos,
20 g sūdytų krevečių,
2 virti kiaušiniai,
1.5 stiklinės konservuotų žirnelių,
3 virtos morkos,
apvirtų brokolių.
GAMINIMAS:
Želatiną išbrinkinkite stiklinėje sultinio, pašildykite, kol ištirps, ir sumaišykite su visu sultiniu. Į formą įpilkite keletą šaukštų sultinio. Kai jis sustings, dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, krevetes, brokolius, šiek tiek gėlytėmis pjaustytų morkų ir vėl užpilkite trupučiu sultinio.
Tada pagaminkite morkų sluoksnį. Likusias morkas sutarkuokite, uždėkite ant drebučių ir užpilkite sultiniu. Kai šis sluoksnis sustings, sudėkite žirnelius ir taip pat užpilkite sultiniu. 2-4 val. drebučius laikykite šaldytuve.