Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis


INGREDIENTAI:

6-7 kiaušiniai,
2 saldžiosios paprikos,
3-4 pomidorai,
100 g kietojo sūrio,
petražolių,
bazilikų,
svogūnas,
sviesto,
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepkite keptuvėje su sviestu ir aliejumi. Paprikas supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais, pagardinkite druska, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių, kol taps minkštos.

Po to apibarstykite smulkiai kapotomis petražolėmis, ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus, užberkite dar šiek tiek druskos. Keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10-15 minučių ant nedidelės ugnies.

Tuomet užberkite kapotų bazilikų ir įmuškite kiaušinius taip, kad tryniai liktų sveiki. Pagardinkite druska ir kepkite toliau neuždengę dangčiu. Kad baltymai iškeptų greičiau, galite šaukšteliu šiek tiek pajudinti daržoves.

Sūrį smulkiai sutarkuokite ir juo apibarstykite kiaušinienę (ant trynių neberkite). Keptuvę uždenkite dangčiu, kad sūris greičiau išsilydytų. Labai svarbu laiku nuo viryklės nukelti keptuvę: sūris turi būti išsilydęs, o tryniai - nesukietėję.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668