Ryškiaspalvės vaisių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryškiaspalvės vaisių salotos


INGREDIENTAI:

100 g konservuotų ananasų,
150 g arbūzo,
2 kiviai,
2 bananai,
80 g žaliųjų besėklių vynuogių,
obuolys.

Padažui:
30 ml medaus,
30 g kukurūzų miltų,
60 ml apelsinų sulčių,
15 ml žaliosios citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Ananasus palikite nusivarvėti, tuomet supjaustykite gabalėliais. Iš arbūzo išimkite sėklas ir susmulkinkite. Kivius ir bananus nulupkite, supjaustykite griežinėliais.

Vynuoges, obuolį perpjaukite pusiau, iš pastarojo išimkite sėklalizdžius ir susmulkinkite. Visus vaisius sumaišykite. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite. Salotas patiekite apšlakščius gautu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668