Braziliškos žuvies troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braziliškos žuvies troškinys


INGREDIENTAI:

670 g tilapijos filė,
45 ml žaliųjų citrinų sulčių,
2 svogūnai,
4 saldžiosios paprikos,
450 g pomidorų,
400 ml kokosų pieno,
šaukštas kmynų,
2 šaukšteliai česnako miltelių,
šaukštelis druskos,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
alyvuogių aliejaus kepti,
kalendrų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Citrinų sultis sumaišykite su prieskoniais, išskyrus kalendras, įtrinkite žuvies gabalėlius ir laikykite šaldytuve apie 20 min. Svogūnus susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 2 min.

Paskui sudėkite smulkintas paprikas, pomidorus ir žuvį. Tada supilkite pieną ir uždengus troškinkite apie 15 min. Tuomet suberkite smulkintas kalendras, išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar apie 10 min. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668