670 g tilapijos filė,
45 ml žaliųjų citrinų sulčių,
2 svogūnai,
4 saldžiosios paprikos,
450 g pomidorų,
400 ml kokosų pieno,
šaukštas kmynų,
2 šaukšteliai česnako miltelių,
šaukštelis druskos,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
alyvuogių aliejaus kepti,
kalendrų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Citrinų sultis sumaišykite su prieskoniais, išskyrus kalendras, įtrinkite žuvies gabalėlius ir laikykite šaldytuve apie 20 min. Svogūnus susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 2 min.
Paskui sudėkite smulkintas paprikas, pomidorus ir žuvį. Tada supilkite pieną ir uždengus troškinkite apie 15 min. Tuomet suberkite smulkintas kalendras, išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar apie 10 min. Patiekite karštą.