Keptos žuvys su spanguolių ir medaus padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos žuvys su spanguolių ir medaus padažu


INGREDIENTAI:

600 g žuvų,
300 g spanguolių,
150 g medaus,
miltų,
šaukštas aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Nuvalytas žuvis ištrinkite druska, maltais pipirais, apvoliokite miltuose ir 15 minučių kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Spanguoles pertrinkite per sietelį, sudėkite medaus ir pakaitinkite ant mažos ugnies nuolat maišydami. Prieš patiekdami žuvis apliekite spanguolių ir medaus padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668