1 l bruknių,
200 g cukraus,
truputis aitriųjų paprikų,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Sutrinkite bruknes, suberkite cukrų, įdėkite šiek tiek smulkintų aitriųjų paprikų bei pipirų ir viską gerai išsukite. Šis bruknių padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.