Minkštas pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Minkštas pyragas


INGREDIENTAI:

8 dideli rūgštūs obuoliai,
1,5 stiklinės miltų,
trečdalis stiklinės cukraus,
pusė stiklinės aliejaus,
2 šaukštai pieno,
pagal skonį migdolų ekstrakto,
žiupsnelis druskos,
3 šaukštai miltelinio cukraus.

Biriam sluoksniui:
2 šaukštai miltų,
žiupsnelis druskos,
1/4 stiklinės cukraus,
30 g šalto sviesto.


GAMINIMAS:

Miltus su druska persijokite į dubenį. Atskirai iki vientisumo išplakite aliejų, cukrų, pieną, migdolų ekstraktą ir supylus į tą patį dubenį labai kruopščiai išmaišykite, kad neliktų sausų miltų. Paruoštą tešlą maždaug pusvalandį palikite pastovėti kambario temperatūroje, kad išbrinktų, ir supilkite į apskritą kepimo formą.

Kitame dubenėlyje paruoškite birų sluoksnį: su druska ir cukrumi sumaišykite 2 šaukštus miltų. Sviestą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumeskite į miltus ir pertrinkite pirštais, kad tešla panešėtų į drėgną smėlį.

Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir kuo tankiau vieną šalia kitos išdėliokite ant tešlos. Ant obuolių suverskite ir tolygiai paskirstykite smėlinę tešlą. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min., kol paviršius parus. Tiekite apibarsčius milteliniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668