4 kiaušiniai,
120 g cukraus,
30 g miltų,
25 g kakavos,
200 g marcipanų masės (galite įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose),
500 g slyvų,
po 3 šaukštus cukraus,
brendžio.
GAMINIMAS:
Paruoškite biskvito tešlą: 2 kiaušinius, 2 trynius ir 100 g cukraus išplakite iki vietisumo. Plakinį suverskite į negilų karščiui atsparų indą ir virš garų pakaitinkite iki 40 laipsnių temperatūros. Nukaitus plakite, kol patrigubės, ir tik tada labai atsargiai įmaišykite miltus ir kakavą.
Išplakite 2 likusius kiaušinių baltymus su 20 g cukraus iki standumo ir taip pat atsargiai įmaišykite į tešlą. Slyvas perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliukus, užberkite cukrumi, apšlakstykite brendžiu ir palikite bent 20 min. pastovėti.
Dalį tešlos verskite į formą, berkite slyvų, krėskite marcipanų masės, tada vėl tešlos ir uogų. Kepkite apie 12 min. gerai įkaitintoje orkaitėje. Pyragą atvėsinkite kambario temperatūroje, tada šaldytuve. Tiekite supjausčius gabalėliais.