2 1/2 stiklinės avižinių dribsnių,
1/2 stiklinės kokosų drožlių,
1/3 stiklinės saulėgrąžų,
2 šaukštai maltų linų sėmenų,
truputis druskos,
3/4 stiklinės žemės riešutų sviesto,
3/4 stiklinės medaus,
100 g šokolado drožlių,
1/4 stiklinės kokosų aliejaus,
1 šaukštelis vanilių ekstrakto.
GAMINIMAS:
Sumaišykite avižinius dribsnius, koksų drožles, šokolado drožles, saulėgrąžas, sėmenis ir druską. Atskirai sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų, pašildytą kokosų aliejų bei vanilių ekstraktą ir į šią masę po truputį įmaišykite avižinių dribsnių mišinį.
Viską sudėkite ant maistinės plėvelės ir suvyniokite suformuodami pailgos formos tinginį. Laikykite šaldytuve 8-12 val. Tada nuimkite plėvelę ir pyragą supjaustykite griežinėliais.