Džiovintų baravykų aliejus receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Džiovintų baravykų aliejus


INGREDIENTAI:

Sauja džiovintų baravykų,
400 ml bekvapio aliejaus,
džiovintų rozmarinų,
čiobrelių,
česnakų.


GAMINIMAS:

Paimkite švarų stiklainį, supilkite į jį aliejų ir sudėkite grybus. Pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir česnakais. Išmaišykite. Padėkite į tamsią sausą vietą dviem trims savaitėms. Jau po savaitės aliejaus aromatas bus nuostabus. Tačiau aliejus dar bus nesusistovėjęs.

Praėjus dviem trims savaitėms, aliejų perkoškite, supilkite į pasterizuotą butelį ir laikykite tamsioje vėsioje vietoje. Galima grybus iš aliejaus vėliau sunaudoti patiekalams gaminti. Šį aliejų galite naudoti kepdami bulves, mėsą, taip pat galite jo pilti į salotas, verdamus makaronus ar paragauti tiesiog su rieke šviežios baltos duonos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668