Trispalvė bulvių košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trispalvė bulvių košė


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
2 kiaušiniai,
pieno,
šaukštelis kario,
50 g sviesto,
šaukštas pomidorų pastos,
200 g špinatų arba krapų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite vandeniu ir pastatykite virti. Vandenį pasūdykite tik tada, kai užvirs. Kai bulvės išvirs, nupilkite vandenį. Bulves sugrūskite, įmuškite kiaušinius, įpilkite pakaitinto pieno, sudėkite sviestą ir išmaišykite.

Paruoštą bulvių košę padalykite į tris dalis. Į vieną dalį košės įmaišykite smulkiai pjaustytus špinatus arba krapus, į kitą-pomidorų pastą, į trečią suberkite karį. Kepimo formą patepkite aliejumi ir dalimis sudėkite bulvių košę.

Pašaukite į orkaitę 10 minučių, kol gražiai parus. Košę į stalą patiekite formoje, kurioje kepė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668