Pupelių salotos su vištų širdelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių salotos su vištų širdelėmis


INGREDIENTAI:

200 g vištų širdelių,
200 g šparaginių pupelių,
paprika,
sijų padažo,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis medaus,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Sumaišykite 100 ml sojų padažo, citrinų sultis ir medų. Šiuo marinatu užpilkite vištų širdeles (prieš tai pašalinkite plėveles, riebalus) ir marinuokite 30 minučių. Keptuvėje su aliejumi ant stiprios ugnies pakepkite pupeles 5-7 minutes (kol suminkštės). Sudėkite į salotinę. Papriką, išėmę sėklas, supjaustykite šiaudeliais ir 5 minutes pakepkite su aliejumi.

Irgi sudėkite į salotinę. Širdeles suberkite į keptuvę, įpilkite maždaug pusę marinato ir nuolat maišydami kepkite 10-15 minučių ant stiprios ugnies. Jas taip pat sudėkite į salotinę. Apšlakstykite 2 šaukštais sojų padažo ir išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668