Salotos su vištų kepenėlėmis ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su vištų kepenėlėmis ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

300 g vištų kepenėlių,
šviežių arba konservuotų pievagrybių,
agurkas,
pomidoras,
salotų lapų,
sojų padažo,
200 ml grietinėlės (ne mažiau kaip 15 proc.),
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
šaukštelis garstyčių,
česnakų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite arba supjaustykite ir išdėliokite į lėkštes. Tada supjaustykite agurką, pomidorą ir taip pat išdėliokite į lėkštes. Šiek tiek apšlakstykite sojų padažu. Kepenėles nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įberkite smulkintų česnakų ir pakepkite 30 sekundžių. Tada sudėkite supjaustytus pievagrybius ir kepkite 3-4 minutes. Tada suberkite kepenėles ir kepkite vis pamaišydami 2-3 minutes.

Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę ir įmaišykite garstyčių. Leiskite grietinėlei užvirti ir keptuvę nukelkite nuo ugnies. Kepenėles su padažu išdėliokite į paruoštas lėkštes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668