Lazanija su kumpiu ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lazanija su kumpiu ir sūriu


INGREDIENTAI:

Lazanijos lakštų,
150 g kietojo sūrio,
100 g kumpio,
2 šaukštai miltų,
0.5 l pieno,
bazilikų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
40 g sviesto.


GAMINIMAS:

Paruoškite padažą: puode išlydykite sviestą, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nebūtų gumulėlių. Nukaiskite ir pamažu supilkite pieną visą laiką maišydami. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Žalumynus smulkiai supjaustykite, suberkite į padažą ir išplakite plaktuvu iki vienalytės masės.

Lazanijos lakštus po vieną virkite 3 minutes pasūdytame vandenyje. Išėmę iš vandens, dėkite ant rankšluoščio, kad nusausėtų. Kepimo formą patepkite riebalais, įpilkite truputį padažo, tada klokite sluoksnį lazanijos lakštų. Ant viršaus vėl užpilkite padažo, o ant jo berkite smulkiai supjaustyto kumpio, tada sūrio.

Taip kartokite kelis kartus. Viršutinis sluoksnis turi būti iš kumpio ir sūrio. Kepkite lazaniją 25-30 minučių. Išėmę iš orkaitės leiskite pastovėti 5 minutes (kad sutvirtėtų).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668