Kininių kopūstų,
100 g kiaulienos,
8 svogūnų laiškai,
1.5 šaukšto aliejaus,
1.5 l vištienos sultinio,
2 šaukštai sojų padažo,
0.5 šaukštelio susmulkintų imbierų šaknų,
100 g kiniškų lakštinių.
GAMINIMAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite susmulkintus kopūstus ir kiaulieną. Kepkite 5 minutes, kol mėsos gabalėlių vidus nebebus rausvas. Nepamirškite pamaišyti kopūstų ir kiaulienos, kol kepa.
Supilkite vištienos sultinį, sojų padažą, suberkite imbierus ir įkaitinkite. Tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 minučių retkarčiais pamaišydami. Sudėkite susmulkintus svogūnus ir lakštinius. Troškinkite, kol lakštiniai taps minkšti-2-4 minutes.