Kepenų sklindžiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų sklindžiai


INGREDIENTAI:

0.5 kg jaučių kepenų,
3 bulvės,
svogūnas,
3-4 skiltelės česnakų,
2 kiaušiniai,
3-4 šaukštai miltų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
saulėgrąžų aliejaus.


GAMINIMAS:

Kepenis, bulves, svogūną ir česnakus susmulkinkite elektriniu trintuvu. Įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus. Gerai išmaišytą masę pagardinkite druska ir pipirais.

Tešlą šaukštu dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Sklindžius kepkite ant vidutiniškai kaitrios ugnies maždaug po 5-7 minutes iš abiejų pusių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668