Serbentų morsas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Serbentų morsas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Stiklinė juodųjų serbentų,
stiklinė raudonųjų serbentų,
1 l vandens,
80 g cukraus,
1/2 citrinos sultys.

GAMINIMAS:

Išspauskite juodųjų ir raudonųjų serbentų sultis. Uogų išspaudas sudėkite į vandenį ir virkite 3 min. ant labai mažos ugnies. Tuomet suberkite cukrų ir pavirkite dar 2 minutes.

Vandenį, kuriame virė išspaustos uogos, perkoškite. Išspaustas sultis sumaišykite su perkoštu viralu, įpilkite citrinos sulčių. Galima įdėti keletą ledų kubelių.


1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668